Hírek

Országos házhozszállítás, szerződött partnerünk a DPD futárszolgálat

Közzétéve: 2020. 10. 14.

Rendeljen weboldalunkon keresztül Tremol M Pro+ online pénztárgépet 3 év teljeskörű garanciával otthona kényelméből, fizessen akár bankkártyával, akár utalással, akár utánvéttel a DPD futárszolgálat az Ön címre kézbesíti a megrendelt online pénztárgépet. A pénztárgépet kollégáink a megrendelő igénye szerint előzetesen üzembe helyezik és felprogramozzák, így Önnek csak elő kell vennie a dobozból és bedugni a konnektorba. A pénztárgép azonnal használatra kész. Ilyen egyszerű! Hívjon a 06-70-610-6868 számon vagy írjon a tremol@tremol.hu címre!

Tovább...


Javítás vagy éves felülvizsgálat? Rövid határidővel, országos ellátottsággal!

Közzétéve: 2020. 09. 29.

Amennyiben online pénztárgépét javítani szükséges, vagy pénztárgépén éves felülvizsgálatot szükséges végezni, vegye fel a kapcsolatot kollégáinkkal és rövid határidőn belül elvégezzük a szükséges javítást vagy felülvizsgálatot az Ön üzletében

Tovább...


Pénztárgépek üzembe helyezése és betanítása: válasszon teljeskörű szolgáltatást a könnyű induláshoz!

Közzétéve: 2020. 09. 17.

Pénztárgépek üzembe helyezése és betanítása: válasszon teljeskörű szolgáltatást a könnyű induláshoz!

Tovább...


TREMOL M PRO+ pénztárgéppel könnyű az eladás!

Közzétéve: 2020. 08. 24.

Olyan pénztárgépet keres, melyet könnyű kezelni, megfelel az előírásoknak és ár-érték arányban is megéri? Bemutatjuk a TREMOL M PRO+ pénztárgépet!

Tovább...


Online pénztárgép akció régi készülék beszámítással!

Közzétéve: 2020. 08. 04.

Régi pénztárgépéért nálunk újat kap: TREMOL online pénztárgép akciónkban!

Tovább...


BPA mentes pénztárgépszalag

Közzétéve: 2020. 07. 28.

A műanyaggyártás egyik adalékanyaga a „biszfenol A” amely egyes thermo pénztárgépszalagok anyagában is megjelenik, egészségkárosító hatása miatt azonban egy uniós rendelet értelmében 2020 januárjától tiltólistára került Európában.

Tovább...


Hogyan rögzítsük pénztárgépben az online számlát 2020 július 1.-től?

Közzétéve: 2020. 07. 17.

Az online pénztárgépek a vonatkozó jogszabályokban előírt módon nyugta adásra alkalmas eszközök, melyek online módon összeköttetésben vannak a NAV (Nemzeti Adó és Vámhivatal) informatika rendszerével. 

Tovább...


Online pénztárgépet vásárolna?

Közzétéve: 2020. 07. 01.

2013. óta minden kereskedelmi- és vendéglátó egységben törvényileg kötelező az online pénztárgépek használata. Az online pénztárgépek mobilhálózaton keresztül fél óránként továbbítják az adatokat a NAV felé, de időnként szúrópróbaszerűen is lekérdezik őket.

Tovább...


Online pénztárgépek: közvetlenül az importőrtől, alacsony áron!

Közzétéve: 2020. 06. 22.

Sürgősen új, online pénztárgépekre lenne szüksége? Ha Önnek is fontos a megfizethető ár, illetve a megbízhatóság, forduljon bizalommal a Nazza Software Kft.-hez, és vásároljon közvetlenül az importőrtől, a legalacsonyabb áron!

Tovább...


Pénztárgép üzembe helyezés, aktiválás

Közzétéve: 2020. 06. 15.

Pénztárgép megvásárlása során a pénztárgép üzembe helyezése elengedhetetlenül szükséges.

Tovább...


Akciós pénztárgépeket keres?

Közzétéve: 2020. 06. 02.

Új vállalkozást indít, és szeretné minél költséghatékonyabban megoldani az ehhez szükséges felszerelés beszerzését? Többféle módon is lehetősége nyílik a takarékosságra, hiszen bizonyos eszközöket használtan is beszerezhet, de akciós pénztárgépek közül is válogathat, ha a megfelelő helyen keresgél.

Tovább...


Akciós pénztárgépek minden igényre!

Közzétéve: 2020. 05. 25.

Borsos az ára, drága a javítása, nehéz a megfelelőt beszerezni, nem könnyű üzemeltetni? A pénztárgépekkel a látszat ellenére nem csak a baj van, ha rátalálunk arra a garanciális, esetleg akciós pénztárgépre, ami megbízható, bevizsgált, ráadásul könnyű befűzni és tisztán nyomtat, nagyon megkönnyíthetjük a saját dolgunkat! De hol keressük, ha a választék óriási, eligazodni nehéz, vagy nem értük hozzá, hogy melyik lenne a megfelelő számunkra?

Tovább...


Telekom SIM kártya, pénztárgép online üzemmód

Közzétéve: 2020. 05. 19.

Minden Magyarországon működő pénztárgép úgynevezett online üzemmódban működik, amely lehetővé teszi, hogy az online pénztárgép által rögzített forgalmi adatokat a Nemzeti Adó és Vámhivatal informatikai rendszerébe továbbítsa a pénztárgép az erre a feladatra létrehozott AEE egységgel és a benne elhelyezett SIM modullal.

Tovább...


Régi Tremol M pénztárgép A094 engedélyszám

Közzétéve: 2020. 05. 11.

A Tremol M online pénztárgép A094-es engedélyszámmal 2014 március 10-én kapott forgalmazási engedélyt az akkor még MKEH néven működő BFKH-tól (Budapest Főváros Kereskedelmi, Haditechnikai, Exportellenőrzési és Nemesfémhitelesítési Főosztály).

Tovább...


Használt pénztárgép akció: ne maradjon le ajánlatunkról!

Közzétéve: 2020. 04. 29.

Elromlott a régi, ezért sürgősen pénztárgépre lenne szüksége? Szorítja az idő, de nem szeretné nagy költségekbe verni vállalkozását? Ne csüggedjen, van megoldás, segítünk! Forduljon bizalommal cégünkhöz, Nazza Software Kft.-hez, és szerezze be megbízható helyről, az online pénztárgépek boltjából vállalkozása következő készülékét, amely garantáltan nem hagyja majd cserben. Vásároljon közvetlenül az importőrtől, a legalacsonyabb áron, garanciával!

Tovább...


A használt pénztárgépek előnyei

Közzétéve: 2020. 04. 22.

Egy vállalkozás beindításához, illetve üzemeltetéséhez rengeteg pénzre van szükség, és ha nincs elegendő, akkor a meglévővel kell okosan gazdálkodni. Egy üzlet megnyitásánál alapvető követelmény az üzlethelyiség és az árukészlet megléte, ám vannak olyan tételek is, amelyek szükségesek, sőt, kötelezőek is, mégsem kell vagyonokat kifizetni értük. Ilyen a pénztárgép is, amelynek beszerzése viszonylag költséges, ám nem kell feltétlenül újat vásárolni, hiszen a használt pénztárgépek ugyanúgy megfelelnek a célnak.

Tovább...


AEE egység a pénztárgép agya

Közzétéve: 2020. 04. 14.

Magyarországon 2013-2014 évben kidolgozásra került egy új rendelet, melyben az addig használatos pénztárgépek modernizálása és funkcióinak bővítése került rögzítésre.

Tovább...


Éves felülvizsgálat, éves zárás

Közzétéve: 2020. 04. 06.

Minden Magyarországon üzembe helyezett pénztárgépen a vonatkozó törvényi előírásoknak megfelelően kötelező az éves felülvizsgálat az üzembe helyezést követő 365 napon belül, illetve az előző éves felülvizsgálat dátumához képest 365 napon belül. Kivételt képeznek ez alól a forgalomból véglegesen kivont, azaz selejtezett pénztárgépek. Az éves felülvizsgálatot kizárólag az adott pénztárgép típusra engedéllyel rendelkező pénztárgép műszerész végezheti. Az éves felülvizsgálatkor a pénztárgép műszerész köteles az adott pénztárgép típus forgalmazója által kiállított és egyedi sorszámmal ellátott forgalmazói szoftver felülvizsgálat adatlapját az üzemeltetőnek átadni. Az éves felülvizsgálatot a pénztárgép üzemeltetési helyén kell elvégezni, kivéve a mozgó szolgáltató, vagy változó telephelyes, illetve szüneteltetett pénztárgépeket, amelyek esetében a megbízott pénztárgép szerviz telephelyén kell az éves felülvizsgálatot végrehajtani. Jelentkezzen be éves felülvizsgálatra a 06-70-610-6868 számon vagy emailben a tremol@tremol.hu címen. Most minden éves felülvizsgálatkor 10 tekercs pénztárgépszalagot adunk ajándékba.

Tovább...


Átszemélyesítés, tulajdonos váltás

Közzétéve: 2020. 03. 30.

Pénztárgépek esetén is előfordul, hogy a pénztárgépet üzemeltető vállalkozó az általa üzemeltetett online pénztárgépet valamilyen oknál fogva el szeretné adni, esetleg az üzlethelységgel együtt a pénztárgépet is értékesíti.

Tovább...


Tremol M Pro+ pénztárgép 3 éves garancia érvényesítése

Közzétéve: 2020. 03. 24.

Minden újonnan vásárolt Tremol M Pro+ online pénztárgépre 3 év teljeskörű garanciát vállalunk, a garancia érvényesítéséhez csak annyit kell tennie, hogy a pénztárgépét rendeltetésszerűen használja és az éves felülvizsgálatokat az első üzembe helyezést követő 365 napon belül elvégezteti szervizünkkel.

Tovább...