Régi pénztárgépéért nálunk újat kap: TREMOL online pénztárgép akciónkban!

https://activeonline.hu/kategoria/szakma/

Használhatatlan, régi, lassú vagy meghibásodott pénztárgépétől szabadulna? A törvény értelmében ezt két módon teheti meg:

  1. ha nem használja többé, kivonja a forgalomból, akkor erről az adóhatóságot értesíteni kell, illetve a pénztárgép adómemóriáját köteles megőrizni az elévülésig,
  2. ha szerviz közreműködésével leselejtezi, akkor az adatszolgáltatási kötelezettség a szervizt terheli, de ebben az esetben is kötelező megőrizni az adómemóriát.

Az Ön pénztárgépe sem alkalmas már a rendeltetésszerű használatra? Hulladékként leadhatja hulladékkezelői engedéllyel rendelkező vállalkozásnak vagy a gyártó, forgalmazó cégnek.

Ezeknél a lehetőségeknél sokkal jobb opciót tudunk ajánlani Önnek: ha elhozza hozzánk, kedvező feltételekkel beszámítjuk régi TREMOL készülékét online pénztárgép akciónk keretein belül!

Működő vállalkozás esetén a hibás pénztárgépet így is, úgy is pótolni kell, ennek legegyszerűbb módja, ha egy lépésben megszabadul a selejttől és kedvezményes áron beszerezi az újat! Online pénztárgép akciónkat pont Önnek találtuk ki, hiszen lassú, régi, használhatatlan TREMOL pénztárgépe helyett 50% kedvezménnyel és 3 év teljes körű garanciával veheti meg TREMOL M PRO+ pénztárgépét, mely

  • NAV által bevizsgált, engedélyszáma A250,
  • modern, kijelzője messziről is jól olvasható,
  • tisztán nyomtat, a papírszalag befűzése is egyszerű,
  • automatikusan vált téli-nyári átálláskor,
  • USB vonalkód olvasóval és kasszafiók csatlakozási lehetőséggel is rendelkezik.

Többet is megtudna online pénztárgép akciónkról? A Nazza Software Kft. pénztárgép webáruházában még több információt talál a TREMOL M PRO+ pénztárgép előnyeiről, online pénztárgép akciónk részleteiről, és tovább böngészhet pénztárgép választékunkban az Önnek megfelelő készülékekért. Érdemes rendszeres látogatóvá válnia oldalunkon, mert rengeteg akcióval, kedvezményes pénztárgép vásárlási lehetőséggel várjuk!

Keressen fel minket, ha féláron vásárolna TREMOL pénztárgépet online pénztárgép akciónk keretein belül vásárolna és beszámíttatná a régi vagy használt pénztárgépét szeretne jó áron! Látogasson el a www.tremol.hu oldalra, vagy kérjen tőlünk bővebb információt a 06 70 610 6868-as telefonszámon és a tremol@tremol.hu e-mail címen!