Új vállalkozást indít, és szeretné minél költséghatékonyabban megoldani az ehhez szükséges felszerelés beszerzését? Többféle módon is lehetősége nyílik a takarékosságra, hiszen bizonyos eszközöket használtan is beszerezhet, de akciós pénztárgépek közül is válogathat, ha a megfelelő helyen keresgél.

Akciós pénztárgépek nem teremnek minden bokorban – ehhez olyan, pénztárgépek forgalmazására szakosodott vállalkozást kell találnia, amelynek hatalmas az árukészlete, az üzletpolitikájának lényege pedig a nagy forgalom a hatalmas árréssel szemben, és emellett szervizzel és használt gépekkel is foglalkozik. Van azonban egy jó hírünk: ha Ön ezeket a sorokat olvassa, nem kell tovább keresgélnie, ugyanis a legjobb helyen jár!

Cégünk ugyanis megfelel a fentebb említetteknek, vagyis számunkra az a legfontosabb, hogy minél több ügyfelet tudjunk kiszolgálni, méghozzá a lehető legkiválóbb minőségű, akár akciós pénztárgépekkel is, hiszen így mind ügyfeleink, mind a mi vállalkozásunk is mozgásban marad, ami a legfontosabb a kereskedelmi életben.

Többféle akciós pénztárgéppel állunk vásárlóink rendelkezésére, illetve maguk az akciók is különbözőek. Egyrészt alacsony áron kínálunk használt, felújított pénztárgépeket, méghozzá hat hónap garanciával, emellett csereakcióval is várjuk az érdeklődőket, aminek keretén belül akár a használhatatlan pénztárgépeket is átvesszük, és kedvezményes áron biztosítjuk helyette az újat, de boltnyitási akciónk is elérhető. Ez utóbbi keretén belül a megvásárolt pénztárgép mellé csomagban és ajándékba adunk egy kasszafiókot, egy vonalkód leolvasót, illetve 100 darab papírszalag-tekercset. Érdemes tehát igénybe vennie Önnek is pénztárgép-akcióink egyikét, mert csakis jól járhat, ha bennünket választ!

Amennyiben felkeltettük az érdeklődését az akciós pénztárgépek iránt, tekintse meg kínálatunkat, majd rendelje meg a kiválasztott készüléket csupán néhány kattintással! Ha kérdése lenne termékeinkkel, vagy a rendelés menetével kapcsolatban, forduljon hozzánk bizalommal megadott elérhetőségeink egyikén!