Olyan pénztárgépet keres, melyet könnyű kezelni, megfelel az előírásoknak és ár-érték arányban is megéri? Bemutatjuk a TREMOL M PRO+ pénztárgépet!

https://activeonline.hu/kategoria/szakma/

TREMOL M PRO+ pénztárgép segít könnyedén rögzíteni az eladásokat a kereskedelemben, ergonomikus billentyűzetével és beépített kijelzőjével megfelel a modern elvárásoknak és tisztán olvasható bizonylatokat készít a műveletekről, melyeket jól visszakövethetően naplóz is! Kell ennél több? Mert a TREMOL M PRO+ pénztárgép ennél is többet tud!

A legfontosabb kritérium, melynek meg kell felelnie, az a beépített AAE modulja, azaz adóügyi ellenőrző egysége. Feladata, hogy rögzítse és elküldje a   Nemzeti Adóügyi és Vámhivatalnak a pénztárgépben keletkezett adatokat. A hatályos jogszabályok szerint ezt nagyon pontosan és megbízhatóan kell végezni, illetve biztonságosnak és behatolásbiztosnak is kell lennie, hogy a NAV a valódi adatokról értesüljön.

A funkcionalitás is fontos szempont, a pénztárgép szalag cseréje gördülékenyen történik: a ‘nincs papír’ üzenetre a nyomtatófedél eltávolítása, a régi szalag cseréje és az új papír biztosítása a válasz! A könnyű befűzés mellett az olvashatóság is adott!

Külön előny, hogy a pénztárgép képes a kasszafiókot irányítani, nyugta lezárás, pénz befizetés vagy kifizetés esetén automatikus a fiók nyitása.

A pénztárgép jól látható, korszerű kijelzője mind a pénztáros, mind a vevő számára már messziről beazonosítható, háttérfénye feltűnő.

Nyomtatója szintén könnyen kezelhető, halk, nagysebességű, melyet az AAE egység vezérel!

Legfőbb előnyei között sorolhatjuk fel, hogy utolérhetetlen akciónkban is szerepel, melynek keretében régi vagy hibás pénztárgépét beszámítjuk, és így féláron juthat hozzá legújabb, modern TREMOL pénztárgép modellünkhöz!

www.tremol.hu internetes oldalunkon minden részletet megtudhat a TREMOL M PRO+ pénztárgép további előnyeiről és meg is rendelheti az Önnek megfelelő készüléket! Bővebb információért a 06 70 610 6868-as telefonszámon és a tremol@tremol.hu e-mail címen kereshet bennünket.