https://businesstippek.com/kategoria/szolgaltatasok/

Borsos az ára, drága a javítása, nehéz a megfelelőt beszerezni, nem könnyű üzemeltetni? A pénztárgépekkel a látszat ellenére nem csak a baj van, ha rátalálunk arra a garanciális, esetleg akciós pénztárgépre, ami megbízható, bevizsgált, ráadásul könnyű befűzni és tisztán nyomtat, nagyon megkönnyíthetjük a saját dolgunkat! De hol keressük, ha a választék óriási, eligazodni nehéz, vagy nem értük hozzá, hogy melyik lenne a megfelelő számunkra?

Tremol pénztárgépekre vonatkozó akcióinkkal a következő problémákra kínálunk kedvezményes megoldást, akár Önnek is:

  1. Lassú, régi vagy nem működő pénztárgépét beszámítjuk csereakciónkban, így Ön akár 50%-al olcsóbban vásárolhatja meg Tremol M PRO+ típusú új pénztárgépét!
  2. Hibás Tremol M típusú pénztárgépét frissítjük új verzióra, “régiből újat” akciónkban, 1 év teljes körű garanciával!
  3. Költségkímélő akciónk keretében vásároljon használt Tremol M PRO+ típusú akciós pénztárgépet a legalacsonyabb áron, 6 hónapos garanciával!
  4. Többet adunk akciónkban, ha Tremol M PRO+ akciós pénztárgépet vásárol, ajándékba kap egy kasszafiókot, egy USB-s vonalkódolvasót és 100 tekercs papírszalagot!

A pénztárgépek kiszállítása, üzembe helyezése és használatának betanítása sem probléma, országosan, szerviz lefedettséggel, kellékanyag biztosítással, évenkénti felülvizsgálattal kapcsolatban is megkereshet minket!

A Nazza Software Kft. pénztárgép webáruházában Ön is megtalálja azokat az akciós pénztárgépeket, melyek legjobban kiszolgálják igényeit és nem kell értük mélyen zsebbe nyúlni. Közvetlenül a gyártótól beszerzett Tremol akciós pénztárgépekkel a vállalkozások, újonnan induló cégek terheit szeretnénk csökkenteni, akcióinkkal aktuális problémáikra kedvezményes megoldást kínálni!

Ön is érintett? Keressen fel minket, ha újonnan akciós pénztárgépet vásárolna, beszámíttatná a régit, vagy használt pénztárgépet szeretne jó áron! Látogasson el a www.tremol.hu oldalra, vagy kérjen tőlünk bővebb információt a 06 70 610 6868-as telefonszámon és a tremol@tremol.hu e-mail címen.