Egy vállalkozás beindításához, illetve üzemeltetéséhez rengeteg pénzre van szükség, és ha nincs elegendő, akkor a meglévővel kell okosan gazdálkodni. Egy üzlet megnyitásánál alapvető követelmény az üzlethelyiség és az árukészlet megléte, ám vannak olyan tételek is, amelyek szükségesek, sőt, kötelezőek is, mégsem kell vagyonokat kifizetni értük. Ilyen a pénztárgép is, amelynek beszerzése viszonylag költséges, ám nem kell feltétlenül újat vásárolni, hiszen a használt pénztárgépek ugyanúgy megfelelnek a célnak.

használt pénztárgép nem kompromisszum, éppen ellenkezőleg. Nem kell az új készülék árát kifizetni, hanem egy közel ugyanolyan állapotú és teljesítményű gépet is meg lehet vásárolni jóval kedvezőbb áron. A cégünk által forgalmazott használt pénztárgépek a legjobbak közül valók, és tökéletesen alkalmasak arra, hogy hosszú távon betöltsék a rendeltetésszerű szerepüket. Minden használt pénztárgépet ellenőrzünk, tesztelünk, és csak ezután kínáljuk eladásra, hiszen a minőség nem csak az új, de a használt termékek esetében is alapvető szempont.

Mivel a használt pénztárgépek már használatban voltak, természetesen csökkent az értékük, ám ez nem jelenti azt, hogy a teljesítményük is ugyanígy járt. Az értük kifizetett összeg pedig busásan megtérül, hiszen a nagyobb büdzsé híján is elindulhat a vállalkozás, és előbb termelhet profitot, ráadásul az előírásokat is maradéktalanul teljesíti majd.

Jelenleg akciós használt pénztárgépet is vásárolhat tőlünk, ha a fentiekhez hasonló helyzetben van, és alacsony költségkeretből szeretné elindítani vállalkozását! Az akciós termékekre hat hónapnyi teljes körű garanciát biztosítunk, ám biztosak vagyunk benne, hogy nem lesz szükség rá, hiszen az akcióban szereplő Tremol M Pro+ készülékek a megbízhatóságukról híresek. Tekintse meg az akció részleteit, majd adja le rendelését, hiszen a készletek végesek!

Amennyiben felkeltettük az érdeklődését a használt pénztárgépek iránt, keressen fel bennünket bizalommal megadott elérhetőségeink egyikén, és érdeklődjön a termékeinkről!