Tremol M PRO+ pénztárgép

Tremol M PRO+ pénztárgép mind vadonatúj, mind használt változatban megvásárolható, ami kedvez az induló vállalkozásoknak.

Egy induló vállalkozás számára a költségek csökkentése alapvető fontosságú: minden vállalkozó ott spórol, ahol csak tud, hogy minél sikeresebbé tehesse a cégét. Vannak azonban tételek, amelyekkel elviekben nem lehet semmilyen költségen faragni, hiszen például egy üzlet, vagy vendéglátóhely esetében mindenképp szükség van legalább egy pénztárgépre, de akár többre is. Napjainkban azonban már létezik megoldás erre is, hiszen a használt pénztárgépek pont ugyanazt tudják, mint vadonatúj társaik, az áruk azonban lényegesen kedvezőbb.

Cégünk is kínál használt pénztárgépeket ügyfeleinek, méghozzá a legkorszerűbb típust. Ha használt cikkekre gondolunk, a legtöbbünknek valamilyen régebbi berendezés rémlik fel, ám ennek nem feltétlenül kell így lennie. A Tremol M PRO+ pénztárgép az egyik legkorszerűbb típusunk, amelyből vadonatúj és használt készlettel is rendelkezünk.

Tremol M PRO+ pénztárgép ergonomikus billentyűzettel és beépített kijelzővel rendelkezik, a bizonylatokat naplózza, a beépített AAE modul – adóügyi ellenőrző egység – pedig a hatályos jogszabályok szerint rögzíti és továbbítja az adatokat a Nemzeti Adó- és Vámhivatalnak. A bizonylatok készítése gyors és halk, a nyomtatóegységet pedig az AAE egység vezérli. A TREMOL M PRO+ pénztárgéphez csatlakoztatható vonalkód-leolvasó, valamint az USB-porton keresztül kasszafiók is, amelyet képes irányítani, így a nyugták lezárása, a pénz be- és kifizetése esetén automatikusan nyitja a fiókot. A Tremol M PRO+ pénztárgép képes súlyra és speciális értékekre vonatkozó vonalkódkezelésre szoftveres kapcsolatokhoz, illetve havi zárás, sztornó és visszáru-bizonylat nyomtatására is.

Amennyiben felkeltettük az érdeklődését a Tremol M PRO+ pénztárgép iránt, rendelje meg webáruházunk kínálatából mindössze néhány kattintással, ha pedig kérdése lenne termékeinkkel, vagy a rendelés menetével kapcsolatban, forduljon hozzánk bizalommal megadott elérhetőségeink egyikén!