2013. óta minden kereskedelmi- és vendéglátó egységben törvényileg kötelező az online pénztárgépek használata. Az online pénztárgépek mobilhálózaton keresztül fél óránként továbbítják az adatokat a NAV felé, de időnként szúrópróbaszerűen is lekérdezik őket.

Ennek következtében az online pénztárgépeket üzemeltető vállalkozók számára fontos, hogy megbízható készülékkel rendelkezzenek, amik kiszolgálják az igényeiket, és amelyekkel a törvény adta kereteken belül tudják végezni a tevékenységüket. Nem mindegy azonban, hogy hol szerzik be az online pénztárgépeket, mint ahogy az sem, hogy mennyibe kerül majd végrehajtani ezt a tranzakciót, a választék ugyanis hatalmas, az árak pedig rendkívül változóak, ami nem csupán minőségbeli különbségeket jelez, de azt is, hogy új, vagy használt készülékekről van-e szó. Bármelyikre is esik a választás, fontos, hogy olyan helyen szerezzük be, ahol nem csupán az online pénztárgépet biztosítják, de a kellékanyagokat és a szervizszolgáltatást is, és az sem mellékes, hogy vajon az adott cég kínál-e akciós termékeket, illetve konstrukciókat, vagy sem.

Cégünk megbízható online pénztárgépek forgalmazásával foglalkozik. A kínálatunkban található online pénztárgépekre hosszú távon számíthat, akár az üzletben, vendéglátóegységben, vagy egyéb helyen szeretné azokat használni. Termékeink között megtalálható a Tremol M Pro+, a  Tremol M Pro+ akkumulátoros változata, illetve a Tremol S készülék is. Az online pénztárgépek beszerzésén felül a pénztárgépek üzembe helyezését és a helyszíni betanítást is vállaljuk, országos szerviz lefedettséget is biztosítunk, kiszállítjuk Önnek a kellékanyagokat, de számíthat ránk az éves felülvizsgálat elvégzésében is. Szolgáltatásaink tehát teljes körűek, így, ha valamilyen kereskedelmi vállalkozást indít, mindenképp érdemes bennünket választania partneréül!

Amennyiben érdeklődik az online pénztárgépek iránt, illetve, ha kérdése lenne termékeinkkel és szolgáltatásainkkal kapcsolatban, forduljon hozzánk bizalommal megadott elérhetőségeink egyikén!