https://kereskedelmivilag.com/kategoria/ertekesitesitippek/

Elromlott a régi, ezért sürgősen pénztárgépre lenne szüksége? Szorítja az idő, de nem szeretné nagy költségekbe verni vállalkozását? Ne csüggedjen, van megoldás, segítünk! Forduljon bizalommal cégünkhöz, Nazza Software Kft.-hez, és szerezze be megbízható helyről, az online pénztárgépek boltjából vállalkozása következő készülékét, amely garantáltan nem hagyja majd cserben. Vásároljon közvetlenül az importőrtől, a legalacsonyabb áron, garanciával!

Ha valóban költséghatékony megoldások érdeklik, döntsön Ön is a használt pénztárgép mellett! Éppen ezért jó szívvel ajánljuk figyelmébe a TREMOL M PRO+ használt pénztárgépet! Miért?

Tőlünk a használt pénztárgépet valóban a legalacsonyabb áron szerezheti be – ráadásul hat hónap teljes körű garanciával bocsátjuk rendelkezésére a készüléket! Ne maradjon le Ön sem szuper ajánlatunkról! Mit kell tudni a használt pénztárgépünk specifikumairól?

A berendezés a NAV által 2019 novemberében bevizsgált és A250 számmal engedélyezett, átszemélyesíthető AEE a legújabb NAV előírások szerint. A papírszalagot roppant könnyű befűzni, ennek köszönhetően minden esetben tisztán látható a nyomtatás. A használt pénztárgépünk kijelzője messziről is tökéletesen olvasható – amit a lenyűgöző kék háttérfények is segítik. A téli-nyári óraátállás automatikus, tehát ezzel sem kell bíbelődnie. A használt pénztárgépen van USB vonalkód olvasó és kasszafiók csatlakozási lehetőség is. A pénztárgépünkkel lehetséges a havizárás nyomtatás, illetve sztornó és visszárú bizonylat nyomtatás is. 

Kíváncsi az általunk forgalmazott TREMOL M PRO+ használt pénztárgép további specifikumaira, illetve többet megtudna online pénztárgépeinkről is? Rendelni szeretne? Kérjük, látogasson el weboldalunkra, a www.tremol.hu-ra, ahol minden további fontos információt megtudhat az általunk forgalmazott termékekről, majd egyszerűen, pár kattintással meg is rendelheti az Önnek megfelelő készüléket! Tanácsadás vagy bővebb információ esetén kérjük, keresse bizalommal kollégáinkat +36/70-610-68-68-as telefonszámon, vagy írjon levelet a tremol@tremol.hu e-mail címre. Bizalommal várjuk megkeresését!