Sürgősen új, online pénztárgépekre lenne szüksége? Ha Önnek is fontos a megfizethető ár, illetve a megbízhatóság, forduljon bizalommal a Nazza Pénztárgép Kft.-hez, és vásároljon közvetlenül az importőrtől, a legalacsonyabb áron!

https://businesstippek.com/kategoria/innovacio/

Tremol termékeink között az alábbi online pénztárgépeket találhatja meg:

  • Tremol M Pro+
  • Tremol M Pro+ akkumulátoros,

Utóbbi online pénztárgép hamarosan már rendelhető is lesz weboldalunkról, míg az első kettőhöz most szuper kedvezményes áron juthat hozzá. Vásárolja meg tőlünk, hiszen most mindkét készülékre 30 000 forint (!) kedvezményt biztosítunk.

Kíváncsi a további akcióinkra is? Mutatjuk a legfontosabb részleteket! Hozza el régi, hibás, lassú vagy roncs pénztárgépét, mi pedig 60.000 forint kedvezményt adunk az új Tremol M Pro+ online pénztárgép vásárlásához.

Ha pedig mindenképpen szeretné a kiadásait minimalizálni, döntsön Ön is az általunk kínált használt Tremol M Pro+ pénztárgép mellett, melyet kedvezmény áron és hat hónap garanciával vásárolhat meg tőlünk! 

Éppenséggel boltnyitáson töri a fejét? Remek elhatározás, ráadásul cégünk megkönnyíti a kezdeti lépéseket! Szerezze be tőlünk a Tremol M Pro+ online pénztárgépet, mi pedig ajándék kasszafiókkal, vonalkódolvasóval és 100 darab papírszalaggal kedveskedünk!

Amit pedig a további szolgáltatásainkról tudni kell: az online pénztárgépek értékesítésén túl számíthat ránk akkor is, ha

  • pénztárgépek üzembe helyezéséről és
  • helyszíni betanításáról van szó kiszállítással,
  • országos szerviz lefedettséggel működünk,
  • kiszállítjuk a kellékanyagokat is,
  • számíthat ránk az éves felülvizsgálatnál.

Többet megtudna a szolgáltatásaink részleteiről, illetve kíváncsi a további ajánlatainkra is? Ne habozzon! Kérjük, látogasson el weboldalunkra, melyet a www.tremol.hu címen érhet el, itt bővebb információkkal várjuk az érdeklődőket! Felmerülő kérdéseivel keresheti bizalommal kollégáinkat! Hívhat minket bátran a +36-70/610-68-68-as telefonszámon vagy írhat nekünk a tremol@tremol.hu e-mail címre is! Lépjen velünk kapcsolatba még ma, és segítünk kiválasztani az ideális online pénztárgépet, melyre minden helyzetben számíthat!