Tremol Országos Konferencia

Idén márciusban debütált hazánkban a Tremol új kisméretű pénztárgép családja. Rögtön két különböző kis, hordozható gépet mutattunk be konferenciánkon, a Tremol S és a Tremol Color S típust.

Tovább...

Egy év után megújult a Tremol.hu

Eljött az idő egy alapos ráncfelvarrásra, illetve a termékkínálat bővülése is indokolttá tette a változást, továbbá a "reszponzív" technológiának köszönhetően a mobil felhasználókat is megpróbáljuk kiszolgálni.

Tovább...

Elindítottuk Facebook oldalunkat

Elindult a Tremol Online Pénztárgépek facebook oldala. Reméljük ezzel is tudjuk segíteni a megfelelő tájékoztatást és együttműködést.

Tovább...

Bankkártyával is megvásárolható azonnal a Tremol M

A mai naptól (2014.04.19) bankkártyával megvásárolható a Tremol M online pénztárgép, így nem kell várni azonnal meg tudja vásárolni a pénztárgépet és nem marad le az állami támogatásról.

Tovább...

Jól vizsgáztak az Tremol online pénztárgépek

Jól vizsgáztak az Tremol online pénztárgépek. Az engedélyszerzés után eltelt közel három hétben, a kihelyezett tesztelésre szánt online pénztárgépeink jól vizsgáztak. Megindulhat a forgalmazás.

Tovább...

Engedélyt kapott a Tremol M online pénztárgép

Engedélyt kapott a Tremol M márkájú online pénztrágép, az engedély birtokosa a NAZZA Software Kft. 2013 03.20-án elindult az első tesztpéldányok kihelyezése.

Tovább...

Megújult a Tremol.hu

Megújult a tremol.hu és összevonásra került a pénztárgép.ma oldallal. Mivel a tematikus pénztárgépes oldalainkon hirdetett más forgalmazók által árult online pénztárgépeket nem tudjuk határidőre szállítani, ezen termékek online árusítását ideiglenesen beszüntetjük.

Tovább...

Elindult a tremol.hu

Elindítottuk új weboldalunkat a www.tremol.hu-t, az új weboldal kifejezetten a pénztárgépek és pénztárgép rendszerek értékesítésére hoztuk létre. 

Tovább...

Megjelent a nemzeti dohányboltokra vonatkozó, készletnyilvántartásról szóló kormányrendelet

Megjelent a dohánytermék-kiskereskedők által vezetendő nyilvántartásokról, valamint a dohányboltban forgalmazott egyes termékekre vonatkozó adatszolgáltatási kötelezettség teljesítéséről szóló kormányrendelet.

Tovább...

Állami támogatás pénztárgépekre

Ötvenezer forint támogatást ad az állam a pénztárgépek cseréjéhez az arra jogosult vállalkozóknak - jelentette be a kormány szerdai döntését a nemzetgazdasági miniszter az MTI-nek csütörtökön.

Tovább...

Vissza a tetejére