Bankkártyával is megvásárolható azonnal a Tremol M

Tisztelt Ügyfelünk!

A mai naptól (2014.04.19) bankkártyával megvásárolható a Tremol M online pénztárgép, így nem kell várni, azonnal meg tudja vásárolni a pénztárgépet és nem marad le az állami támogatásról.

A bankkártyás fizetés szolgáltatója az OTP Bank! A fizetés az OTP Bank oldalán történik, tehát teljesen biztonságos módszer, hogy a pénztárgépet megvásárolják. Bővebben.

Mivel az új online pénztárgépek beüzemelésével az AEE egység kizárólagosan az üzembehelyezett vállalkozóhoz rendelődik, a beüzemelés visszafordíthatatlan folyamat. Éppen ezért a pénztárgépek beüzemelését csak a pénztárgépek kifizetése után tudjuk vállalni, hiszen egy át nem vett pénztárgép igen komoly költséget jelentene számunkra is.

Az ismételten szűkre szabott határidők (2014.04.30) miatt viszont még a négy órás banki átutalás is lehet túlságosan hosszú folyamat. Éppen ezért, a mai nappal elindítottuk a bankkártyás fizetést, hiszen ezzel a módszerrel azonnali visszacsatolást kapunk a banktól, a fizetés sikerességéről, vagy éppen sikertelenségéről. 

A bankkártyás fizetés esetén elegendő ha megadja az üzembe helyezési kódját cégnevét, adószámát és a kapcsolattartási adatait. Ezzel az üzembe helyezést mi már el is tudjuk indítani. Az üzembe helyezéssel viszont még nem készül el az Ön pénztárgépe, viszont amennyiben ez április 30-a éjfél előtt megtörténik az állami támogatást amennyiben jogosult rá viszont garantáltan nem veszíti el.

 

Az üzembe helyezésen kívül szükség van egy telekommunikációs szerződés megkötésére is. Esetünkben a Magyar Telekom a szolgáltató tehát az ő szerződését szükséges Önnek és nekünk is aláírni. Az aláíráshoz szükségünk lesz cég esetén egy aláírási címpéldányra (vagy aláírási mintára) illetve egy személyi igazolványra (vagy egyéb hivatalos okmányra amiből az aláíró személye beazonosítható). Egyéni vállalkozónál az egyéni vállalkozói igazolvány és a személyi igazolványt elegendő megkapnunk. Fontos az ország másik végéből ezeket az adatokat nem szükséges elküldeni elegendő egy scannelt változatot a tremol@tremol.hu címre elküldeni. Mi ebből a már a szerződést ki tudjuk tölteni. 

Amennyiben futárral küldjük ki a pénztárgépet mellékeljük az telekommunikációs szerződést két példányban és egy válaszborítékot. A szerződés egyik aláírt példányát elegendő feladni a másik eredeti példány az ügyfél példánya. 

 

Fontos hogy az aláírt szerződést postafordultával vissza kell küldeni, mivel a NAV előírás szerint a szerződést azonnal le kell jelenteni, ehhez viszont az aláírt szerződést a Magyar Telekom részére mielőbb el kell küldenünk. Amennyiben a szerződést nem érkezik meg, a pénztárgép kommunikációját a NAV jogosult leállítani! Ha lehetőség van rá, érdemes az aláírt változat élső és az aláírást tartalmazó oldaláról egy scannelt példányt, vagy egy fotót elküldeni a tremol@tremol.hu-ra mert ezt azonnal be tudjuk küldeni a Magyar Telekom részére. 

Tremol.hu

NAZZA Software Kft.

2014.04.19.

 
Vissza a tetejére